mandag 18. oktober 2010

Colombia

Så har vi kommet oss til Colombia, til byen Cartagena, men det var ikke bare bare å komme seg dit, ting er ikke så enkelt her i Sør-Amerika som i Europa. Vi kom oss med flyet fra Cusco i Peru, men flyet var forsinket ut fra flyplassen. Vi løp gjennom hele flyplassen i Lima for å finne innsjekk til Avianca (flyselskapet), men fikk beskjed om at det var stengt, så løp vi til Aviancas kontor, der var det noen som kunne hjelpe oss, men neida, de gadd ikke løpe oss gjennom slik at vi rakk flyet, derfor fikk vi en natt i Lima på flyplasshotellet, et fint hotell og vi fikk god mat og bading i boblebad på flyselskapets regning. Kjipt å ikke komme frem.

Dagen etter kom vi oss videre og vi var glad da vi landet i Cartagena, det var varmt og vi var ikke i høyfjellet lenger (nå er vi bloddopa og i kjempeform). Vi ble hentet av en sjåfør til hotellet men så var det ikke lenger noe artig, da vi skulle sjekke inn fikk vi beskjed om at hotellet hadde kansellert vårt opphold, selv om vi hadde gitt beskjed om vi kom og betalt for hele oppholdet gjennom hotels.com. Vi måtte ta til takke med et bittelite rom med en bitteliten seng. Det finnes ikke systemer her, så vi holder på å bli gal ;-p

På flyplassen i Lima skulle vi handle litt drikke for å ha med på flyet, og jammen fikk vi tyggis igjen istedet for vekslepenger.. Det var god tyggis.

Dagen etter så fikk vi heldigvis det rommet vi hadde betalt for, med to store senger og havutsikt, det er fint å være med havet. Nå slapper vi av, koser oss i varmen og kan bade i bassenget eller sjøen, det er flere resturanter på hotellet og mye som skjer. I dag var vi også i gamlebyen og så åssen det så ut. Og Espen fant skohandlegata, og dermed ble det stjerne i taket for han og stjerner i øynene på Grete når hun kunne shoppe sko :-)

4 kommentarer:

 1. Hola, jeg blir i godt humør hver gang jeg leser om opplevelsene deres.

  SvarSlett
 2. Det er godt å høre :-) I dag blir det mere strandliv, så blir det forhåpentligvis colombiansk dans på kvelden! Vi har tenkt oss på dansekurs :-)

  SvarSlett
 3. Haha - Grete i ei skogate? Hvor lang tid brukte dere der da? :P
  Det er så gøy å lese om turen deres! :) Gleder meg til dere kommer hjem igjen! Jeg savner dere <3

  SvarSlett
 4. Opplevelser for livet dette. Flere bilder på vei håper jeg.

  SvarSlett