tirsdag 5. oktober 2010

Endelig i Bolivia!!! :-)

Hola folkens!

Vi har endelig kommet frem til Bolivia :-) JIPPI !!! :-)

Turen begynte fredag morgen 1.oktober med at vi stillte opp på Kjevik og var kjempegira for å reise! Vi fikk et slag i trynet da vi fikk beskjed om at KLMs flygning til Amsterdam var kansellert pga teknisk feil på flyet!? Vi endte opp med å tilbringe 9 (!!!) timer på kjedelige Kjevik for å se om de kunne fikse flyet eller om de kunne få oss avgårde på andre måter. Det gikk ikke, det fantes ikke noen muligheter. KLM valgte å sende flyet som de fikset, tomt til Amserdam. KLM booket oss om til søndag 3. oktober.

Etter denne nedturen stillte vi igjen opp på Kjevik søndag morgen for å prøve lykken igjen. Endte opp med å ikke få sitte ved siden av hverandre på flyet, men vi kom oss ihvertfall avgårde :-)

SÅ etter å ha vært våkne i 27 timer ankom vi flyplassen i La Paz, Bolivia. Vi var ubeskrivelig slitne og kunne lykkelig konstantere at begges bagasje var kommet frem! Vi var også så heldig at det stod en koselig bolivianer fra hotellet vårt med en stor plakat det stod Espen Haland på, og fraktet oss trygt frem til hotellet :-) Da ble vi glade!! -) Da vi ankom hotellet var klokka 01.30 boliviansk tid. Vi er noe døgnville.

Flyplassen ligger på 4000 m.o.h og hotellet vårt liger på ca.3600 m.o.h. Vi prøver å holde høydesyken i sjakk ved  å ta det veldig med ro til vi blir vant til lite oksygen. Det er tungt å puste her og vi blir andpustne etter kort gange. Det trykker i pannen. Forhåpentligvis venner kroppen seg til den tynne lufta etterhvert :-)

Vi har i dag vært ute på oppdagelsestur, og La Paz er utrolig fascinerende og det er mange inntrykk. La Paz har ikke forandret seg siden sist Espen var der. Vi gleder oss til å se mer i dagene som kommer :-)

Ps! Det er dårlig med mobildekning her, men det går an å prøve å sende/ringe til Espen sin mobil hvis det er noe spesielt. Får du ikke svar så har vi ikke fått meldingen. Mail er best.

Adios amigos!

Hilsen fra Espen og Grete i Bolivia :-)

9 kommentarer:

 1. Høres skjønt ut selv med lite luft =)
  Kos dere "møe" =)
  Venter i spenning på bilder og fortsettelse.

  SvarSlett
 2. Hei globetrottere, ha det fint fortsatt!

  SvarSlett
 3. endelig var turen der for dere! Gleder meg til neste nytt fra deres eventyr! Klem fra kalde og våte vestlandet :-)Reidun

  SvarSlett
 4. Så gøy å høre fra dere! Det var bra dere kom frem til slutt! :) Her hjemme er det vist meldt 50 mm nedbør i morgen - som vi gleder oss! (eller ikke...)
  - Fortsatt god tur! :)

  SvarSlett
 5. Jippi! Da er dere i gang.

  SvarSlett
 6. Godt å høre at dere er kommet vel fram. Høres ikke godt ut med den tynne lufta.men på ferie skal en jo ta det med ro. Gleder meg til å følge dere videre.

  SvarSlett
 7. Så gøy å høre at dere er i gang! Gleder meg til fortsettelen! :) Disfruta la vida boliviana!

  SvarSlett
 8. Jepp, da var vi i gang. Vi tar livet med ro her i Bolivia, den tynne lufta gjør oss fort slitne og litt høydesyke har vi. Høres ut som om det er dere i Norge som har fått regntid, selv om det egentlig er det her. Men vi har sol og varme.

  SvarSlett
 9. Ha ha! Eg kom meg fint ned til Amsterdam, eg!
  Men på den andre sida så var jo turen min over allereide på mondag då...

  SvarSlett